Тени забытых предков (Тіні забутих предків, 1965) Баллада о бомбере (Украина, Россия, 2011) Мультсериал «Казаки» (Украина, 1967-1995) За двумя зайцами (1961) Битва за Севастополь (Незламна, 2015) Влюбленные в Киев (Украина, 2011) Белая гвардия (2011). Телесериал по одноимённому роману Михаила Булгакова Богдан Хмельницкий (1941) Матч (Украина-Россия, 2012)


Остап Богданович Ступка. Актор, телеведучий. Народний артист України

1 звезда2 звезды3 звезды4 звезд5 звезд6 звезд7 звезд8 звезд9 звезд10 звезд (голосов: 5, средний балл: 8,40)

Дата: 04.05.2016 Автор: Рубрики: Актёры, Все персоны Метки: , , , , , Версия для печати

Остап Богданович Ступка. Актор, телеведучий. Народний артист України

Остап Богданович Ступка — український актор театру і кіно, телеведучий. Заслужений артист України (1999). Народний артист України (2009).

Народився 2 вересня 1967 року у Львові, в родині видатного українського кіноактора Богдана Ступки. Дитинство Остпа Ступки пройшло за лаштунками театрів, в яких працювали його батьки: Львівський оперний театр та Львівського УАДТ імені М. К. Заньковецької. У шкільні роки займався в театральному гуртку під керівництвом Олексія Кужельного (нині — художній керівник театру «Сузір’я»), брав участь у випусках програми для дітей на телеканалі УТ-1.

Через рік після закінчення Київського державного театрального інституту ім. Карпенка-Карого в 1988 році — актор Національного академічного драматичного театру ім. Івана Франко. Зайнятий в спектаклях київських театрів. Грає в кіно, працює на телебаченні.

Вів телепрограми «Танці з зірками» (1+1), «Перший мільйон» (1+1), «12 найкращих шахраїв» (документальний проект ICTV), реаліті-шоу «Останній герой». У 2006 році отримав премію Телетріумф у номінації «Ведучий розважальної програми».

Зіграв роль командира загону УПА у стрічці «Ми з майбутнього 2», яку Міністерство культури і туризму України не рекомендувало до показу в Україні через «провокаційний вміст фільму і розпалювання міжнаціональної ворожнечі».

У серпні 2012 року приєднався до партії «Україна — Вперед!», за списком якої балотувався до Верховної Ради України.

Фільмографія

«Женихи» (1985)
«Кам`яна душа» (1988, Іванко)
«Я той, хто є…» (1990)
«Особиста зброя» (1991, т/ф)
«Ніч самогубця» (1991)
«Господи, прости нас грішних» (1992, Степан)
«Як коваль щастя шукав» (1999)
«Молитва за гетьмана Мазепу» (2001, Пилип Орлик)
«Евіленко» (2004, Доктор Амітрін)
«Тачки» (2006, голос)
«Російський трикутник» (2007, Капітан Шакальський)
«Богдан-Зиновій Хмельницький» (2008, Тиміш)
«Серце на долоні»» (2008)
«Тарас Бульба» (2008)
«Вольт» — озвучування — пес Вольт (2008)
«Ми з майбутнього 2» (2010)
«Аліса у дивокраї» (2010, голос)
«Тачки 2» (2011, голос)
«Матч» (2012, Дещеня)
«Мажор» (2014, Іван Петрович Смоленцев експерт-криміналіст)
«Ізі» (Італія, Україна, 2015)
«Підкидьки» (Росія, Україна, 2015)
«Гіркий урожай» (Канада, 2015)
«Казки старого мельника» (Україна, 2015)



Популярные темы: Богдан Михайлович Бенюк. Актор театру і кіно, телеведучий Алексей Сергеевич Горбунов. Актёр театра и кино, телеведущий. Народный артист Украины Михаил Герасимович Ильенко. Кинорежиссер, сценарист, актёр
 


Форма добавления комментариев

*